Proteq Rechtsbijstandverzekering FNV Rechtsbijstandverzekering

Ervaringen

Waarom zou u als FNV-lid de Proteq Aanvullende Rechtsbijstandsverzekering afsluiten? Kijkt u maar eens naar onderstaande voorbeelden uit de praktijk. Pas als er iets gebeurd ziet u hoe waardevol de verzekering is. In zulke situaties bent u blij dat u alles goed heeft geregeld.

Proteq Rechtsbijstandverzekering voor FNV leden

Onze roze wolk werd ineens verstoord. We kregen gezinsuitbreiding maar mochten van de gemeente niet verbouwen voor een babykamer. Gelukkig hebben we de uitgebreide Proteq Aanvullende Rechtsbijstandverzekering voor FNV leden. Direct hebben de juristen van DAS Rechtsbijstand* bezwaar en daarna beroep bij de rechter ingesteld. En...onze Sam heeft nu een eigen kamertje en wij hebben geen nota voor juridische kosten gezien!

Proteq Rechtsbijstandverzekering voor FNV leden

Ik had er lang voor gespaard, voor een mooie, nieuwe LCD-televisie. Na een maand zie ik opeens sneeuwerige verticale lijnen. Mijn winkelier vertelde me dat het aan mijn kabelverbinding lag. Toch maar contact opgenomen met DAS Rechtsbijstand* Het lag even anders. Dankzij een korte briefwisseling tussen de juristen van DAS Rechtsbijstand en de winkelier heb ik nu weer een piekfijn beeld en een nieuwe tv. Wat ben ik blij met zo'n Aanvullende Rechtsbijstandverzekering!

Proteq Rechtsbijstandverzekering voor FNV leden

Je denkt er wel eens aan maar dan gebeurt het. Ik had net een nieuwe auto toen ik van achteren werd aangereden. Alsof dat niet erg genoeg was, vond de automobilist ook nog eens dat ik aansprakelijk was, omdat ik plotseling geremd zou hebben. Op dat moment was ik erg blij met mijn Proteq Aanvullende Rechtsbijstandverzekering voor FNV leden. De gespecialiseerde juristen van DAS Rechtsbijstand* hebben die automobilist een toontje lager laten zingen. Mijn schade is vergoed en het heeft mij geen cent extra gekost.

* DAS Rechtsbijstand is de onafhankelijke juridische specialist waar Proteq in het kader van de Proteq Aanvullende Rechtsbijstandverzekering voor FNV-leden mee samenwerkt.

Basisdekking

€ 8,41per maand*
€ 96,10per jaar*

Complete dekking

€ 12,82per maand*
€ 146,55per jaar*

Copyright © 2017 Proteq Burgemeester Rijnderslaan 7, 1185 MD Amstelveen - 072-5185675